Winther is coming..

Winther is coming..

WintherWintherWintherWinther

Sagt i bedste Jon Snow stil: Winther is coming ..

Mikkel og jeg var i morges på en lille gåtur i det snedækkede landskab. I sidste uge hvor de i nyhederne forudsagde, at snevejret snart ville komme, må jeg indrømme, at jeg var en smule skeptisk overfor det. Men de fik ret, og det er nu ret hyggeligt at gå tur, når sneen daler lige så stille ned. Jeg bliver helt i julehumør. Okay, det er måske lidt tidligt, men jeg er typen der glæder sig til jul og december med kalenderlys og julemusik. Så for min skyld må juleræset gerne starte i november.

Hvad synes I?

Skal julen kun foregå i december, eller er det okay at den allerede starter i november? 🙂

Facebooktwitterpinterestmail

One thought on “Winther is coming..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *