VIP Fashion Event

VIP Fashion Event

Fashion EventFashion EventFashion Event

I sidste uge var jeg med til et VIP Fashion Event i Shoppen Aalborg. Eventen var hostet af Mig&Aalborg og ClubAalborg i samarbejde med Bahne, H&M og Gina Tricot.

Aftenen startede med velkomst drinks og goodiebags, og herefter præsenterede bloggeren Amanda Palm sine bud på sommerens modetendenser. I pausen serverede Holy Cow lækker tapas og små desserter, og der var tid til at få lagt en let makeup eller deltage i aftenens konkurrencer.

Aftenen sluttede af med at finde aftenens vindere af de forskellige præmier – og der var mange præmier! Jeg tror næsten at alle vandt en præmie. Jeg selv vandt design karklude fra mærket Klud, og min veninde, Isabella, vandt By Malene Birger iPhone cover og tørklæde.

I vores goodiebags var der forskellige fordele og rabatter, blandt andet kunne vi efter eventen shoppe udvalgte varer i Gina Tricot og Bahne med 20%, og jeg fik også købt et par bluser med hjem.

Hvis I ikke allerede har meldt jer ind i Club Aalborg, så tjek det ud, der er mange gode rabatter at hente og de holder både events og club aftener.

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *