Vi venter os en..

Vi venter os en..

ScanningScanning

Jeg har nu været gravid i 21 uger og er faktisk halvvejs i graviditeten. Hvor vildt er det?! 🙂

Vi har været afsted til vores anden scanning, den kaldes officielt misdannelsesscanningen, men det er også den scanning hvor kønnet afsløres (hvis man ønsker at vide det).

Vi har været meget spændte på at få kønnet at vide (nok mest mig!) men også at se bebs igen. Vores sidste scanning var i slutningen af november, og jeg har fortsat ikke mærket meget aktivitet eller følger af graviditeten, så det var utrolig rart at få lov at se ind i babybulen igen.

Rigtig mange er kommet med bud og gæt på, om det mon er en pige eller en dreng, som ligger inde i min mave – flest har gættet på en pige! Det er lidt sjovt hvad det egentlig er der gør, at man gætter på det ene frem for et andet.. Er det en fornemmelse?

Vi har også selv haft på fornemmelsen, at det blev en pige – og nu har vi så fået klar besked!

Vi venter os en lille pige! <3

Scanningen tog lidt længere tid end forventet, og der skulle pludselig også en læge indover. Der var desværre grundlag for at foretage yderligere prøver, så på mandag skal vi ind og have lavet en fostervandsprøve, for at udelukke kromosomfejl og genetiske sygdomme. Vi krydser fingre for at alt er som det skal være! Men jeg er sikker på at det er en sund og rask lille dame der ligger inde i min mave.

Facebooktwitterpinterestmail

One thought on “Vi venter os en..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *