Velkommen indenfor

Velkommen indenfor

VelkommenVelkommenVelkommenVelkommenVelkommenVelkommenVelkommenVelkommenVelkommen

Vi har nu boet i huset i et par uger, og det begynder mere og mere at ligne et hjem – så jeg kan nu så småt begynde at byde velkommen indenfor.

Jeg synes at det er svært at bo i flyttekasser og rod, hvor ingenting har en plads og alt mere eller mindre flyder – men vi tager én dag af gangen. Vi har nu fået hængt både lamper op, samlet lidt nye møbler og fået lidt på vores vægge, som sætter det første præg på vores hjem.

Vi har kørt en ret jordnær stil med en blanding af træ, metal, glas og keramik. Kristoffer går på jagt i sin fritid, så vi har selvfølgelig også skulle have nogle af hans trofæer/opsatser hængt op. Så længe de ikke alle sammen skal have en plads i huset (han har mange!) så er det helt okay med mig.

Svigermor er god til det med loppefund – så hun har været forbi med lidt forskellige ting, og hjulpet med at indrette vindueskarme og hylder i køkkenet, f.eks. har hun haft nogle fine keramik vaser med, gamle sodavandsflasker og metal kaffedåser.

Noget af det næste vi skal i gang med, og som vi allerede så småt er startet på, er børneværelset. Her er vi så heldige at vi begge har ældre søskende, som vi kan overtage lidt fra. Barnesengen er allerede på plads og snart tager vi ud og henter det puslebord vi har udset os.

På onsdag venter vores første jordmoder besøg, og om kun 2 uger er næste scanning planlagt, hvor vi også finder ud af, om det er en dreng eller pige vi venter os. Så kan børneværelset også for alvor blive indrettet.

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *