Vacation mode X Hunkemöller

Vacation mode X Hunkemöller

Hunkemöller// Sponsoreret indlæg af Hunkemöller – Indeholder reklame //

Vacation mode on!

Det er sommer i Danmark og tid til ferie og afslapning. I mit tilfælde er det ikke kun ferie der afholdes denne sommer, men også barsel. Det nyeste skud på stammen kom nemlig til verden søndag den 12. juli.

HunkemöllerKristoffer er pt. hjemme på fædreorlov, så der er i den grad plads til familiehygge og langsomme morgener iført nattøj – og vi nyder det alle fuldt ud.

Nu da der ikke længere skal være plads til en gravid mave, så kan jeg igen iføre mig en pæn natkjole eller en dejlig pyjamas. Bonus, så er en pyjamas også yderst ammevenlig, og den kan sagtens bruges som hyggetøj om dagen – jeg vil næsten kalde den obligatorisk når man er på barsel 😉

Det er en lidt anderledes sommer i år pga. corona-epidemien. Der er langt flere der holder ferie hjemme i Danmark. Vi havde dog ikke lagt nogen ferieplaner eller påtænkt en udenlandsrejse, da vi vidste at lillebror ville melde sin ankomst på et tidspunkt i juli. Men vi tager nok et par dage i Vesterhavshytten i august måned, for det er altid hyggeligt at komme lidt væk hjemmefra.

Jeg synes det er skønt at have en stille og rolig start på sin barsel, så vi har med vilje begrænset antallet af barselsgæster, og andet tamtam, indtil vi er faldet mere til ro herhjemme og har vænnet os til at være en familie på 4.

HunkemöllerMit foretrukne ferie outfit denne sommer må blive natbukser og en amme-bh. Hos Hunkemöller har jeg fundet en rigtig god amme-bh, og jeg er faktisk endt med at købe den samme i flere forskellige farver.

Hvordan holder I sommerferie i år?

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *