Spring feelings X Hunkemöller

Spring feelings X Hunkemöller

Hunkemöller// Sponsoreret indlæg af Hunkemöller – Indeholder reklame //

Der er noget helt særligt over, når foråret begynder at gøre sin indtræden. Solen kigger frem og giver lidt varme til kinderne, fuglene pipper og folk vågner stille op fra deres vinterhi – glade og veludhvilet.

Påsken har været fuld af fantastisk solskin, og jeg har brugt en del tid ude i vores have eller på terrassen med en iskaffe i hånden og en lydbog i ørerne.

Hunkemöller// Nattrøje // Natbukser // Stroptop //

Da dette forår er blevet en smule anderledes end tidligere år, pga. corona epidemien – så er det hyggen i hjemmet der er blevet prioriteret højt. Selvom vi normalt er en familie, der elsker at bruge byen og cafélivet ofte, så har det også været godt for os, bare at bruge tiden sammen derhjemme.

Både Kristoffer og Josefine har været hjemme den sidste måneds tid, så vi har skulle forene hjemmearbejdsplads og hjemmepasning. Selvom det til tider har betydet lidt udfordringer, så har det også haft sine fordele.

Vi har især sat pris på de langsomme morgener sammen, i nattøj og med friskbagte boller og varm kaffe.

Hunkemöller

Nu lurer sommeren lige rundt om hjørnet, og selvom vi ikke har planlagt nogen udlandsrejser i år, så skal der stadig shoppes lidt nyt badetøj! Jeg har kigget efter en ny bikini hos Hunkemöller og tror jeg vil gå efter noget ala denne, jeg er nemlig ikke så meget til hverken undertøj eller badetøj med bøjler.

Hunkemöller// Toilettaske //

Min termin med lillebror kommer tættere på, og det er jo en fremragende grund til at købe en ny bh og nye trusser – jeg tænker primært at gå efter noget ammevenligt, såsom denne fine blonde sag og disse sømløse trusser. Selvom det skal være praktisk, må det også gerne være både feminint og behageligt.

Jeg håber I alle nyder det smukke forår <3

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *