Sparkling new year X Hunkemöller

Sparkling new year X Hunkemöller

NytårsfortsætNytårsfortsæt// Sponsoreret indlæg af Hunkemöller – Indeholder reklame //

Nyt år – nye mål! Hvad er dine nytårsfortsæt?

Et af mine mål for 2020 er at prioritere mig selv lidt mere – f.eks. ved at forkæle mig selv med en ansigtsmaske, købe noget nyt lækkert undertøj eller dyrke lidt motion (sidst nævnte er blevet lidt (læs: meget) forsømt det sidste stykke tid)

En god måde at komme i gang med at dyrke motion på, er først og fremmest at finde en god sportsbh – det er alfa omega med god support og at man har noget behageligt på under træningstøjet.

Dernæst er det lækkert med træningstøj, som passer til den type motion, man ønsker at dyrke f.eks. yoga eller løb. Jeg har altid være glad for at gå ture – så for mig, vil det ideelle træningstøj pt. være noget, som kan bruges til gåturene i det kolde vejr.

Nytårsfortsæt// Bluse // Sportsleggings // Handsker //

Et andet af mine nytårsfortsæt er, at huske at prioritere mit forhold. Det er især blevet vigtigt at huske, efter der er kommet børn ind i billedet, der stjæler opmærksomheden lidt. Det kunne være at der skulle indkøbes lidt sexet undertøj eller noget lækkert lingeri?

Mit sidste nytårsfortsæt handler om, at rejse mere. Det er en udfordring når man har børn – synes jeg. At skulle få Josefine til at sidde stille i mere end 10 minutter, kræver både snacks og tegnefilm, så fire timer i en flyver er ikke så nemt! Men vi har dog allerede planlagt at vi vil tage på ferie i foråret, inden den nye baby melder sin ankomst. Jeg tænker, at det er passende at kigge efter en ny bikini eller badedragt til anledningen – og der har Hunkemöller heldigvis et rigtig godt udvalg.

Rigtig godt nytår til jer alle – og må jeres nytårsfortsæt bringe succes med sig 🙂

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *