Sol, strand og nye solbriller

Sol, strand og nye solbriller

Solbriller Solbriller// Indeholder reklame //

Sommeren har virkelig indtaget Danmark – og det er en smule varmt at være højgravid skal det siges!

Jeg har under to uger til min termin. Udover at det er pokkers varmt lige pt, så er jeg nu også blevet indehaveren af hævet fødder og ben – men heldigvis bor vi så tæt på Vesterhavet, at det kun er en kort køretur for at kunne få dyppet stængerne i det kølige havvand, og det hjælper lidt på det.

Josefine nyder i den grad også en tur ved stranden. Hun er ikke helt cool med havvandet endnu, og holder sig faktisk helst i de mindre ‘vandpytter’ inde på stranden, hvor hun kan sidde med sin spand og sin skovl.

Jeg er forresten blevet forkælet med et par nye solbriller fra webshoppen Have A Look! Det er de smarte Diva solbriller i farven sand, som jeg viser frem her i indlægget.

Det er to danske designere der står bag webshoppen, og de tilbyder både briller og solbriller (med og uden styrke) i lækkert dansk design! Du finder noget for enhver stil og personlighed samt de nyeste trends og tendenser til en yderst god pris.

Jeg har fået lov til at uddele et par valgfri solbriller til en heldig vinder – så hvis du kunne tænke dig at deltage, så hop over på min Instagram profil @henriettelykke og læg dit lod i puljen!

SolbrillerSolbriller

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *