Skyn Iceland Glacial Face Wash

Skyn Iceland Glacial Face Wash

Skyn Iceland

Jeg har fået en ny hudpleje favorit – nemlig ansigtsrensen Glacial Face Wash fra Skyn Iceland. Et cremet, skummende renseprodukt som genopfrisker, lindrer og renser stresset hud. Glacial Face Wash hjælper med at lindre udbrud, urenheder og irritation på grund af stressrelaterede stigninger i hormonniveauet og talgproduktionen. Ansigtsrensen indeholder islandsk mineralrigt gletschervand og gavnlige planteekstrakter, som afgifter og renser uden at udtørre hudens naturlige fugtighed.

Skyn Iceland er et islandsk mærke, som specielt fremstiller produkter til stresset hud. Produkterne indeholder naturlige uspolerede ingredienser fra naturen på Island. I ansigtsrensen finder du f.eks. både hvid birkebark, der lindrer irritation og forebygger ophobninger i huden samt islandsk tang, som hjælper med at revitalisere huden og bekæmpe betændelse. Alle Skyn Iceland produkterne er testet for allergi og følsomhed og er skånsom nok til selv den mest sarte hud. Desuden er de certificeret cruelty free af PETA, og emballagen er 90% genanvendeligt.

Ud over denne ansigtsrens som jeg har købt, har jeg også hørt vældig gode ting om f.eks. Nordic Skin Peel og Arctic Face Oil. Så de er i hvert fald at finde på min ønskeliste!

Jeg købte produktet hos GreenHarmony, og det var faktisk sat ned fra 215,- til 199,- så der er lidt at spare. Leveringen er tilmed gratis når man køber for over 100 kr.

Skyn Iceland Glacial Face Wash, 150 ml 199,-

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *