#ScandicMoments

#ScandicMoments

Scandic

I Lørdags var min søster og jeg på et rigtig lækkert ophold hos Scandic Aarhus City.

Det hele starter med at vi ankommer til hotelværelset hvor der ligger en lille personlig hilsen til os samt nogle små gaver, en af gaverne er et lille glas hjemmelavet honning fra deres eget bistad, som ligger på taget af hotellet.

Min søster og jeg trækker i det pæne tøj og går ned i lobbyen, her bliver vi tjekket af på gæstelisten og indtræder i et stort lokale med nummererede borde. Vi sætter os ved vores bord og hilser på de øvrige gæster vi skal sidde til bords med. Så går aftenen i gang!

Vi får serveret deres lækre 3-retters signatur menu med vin til. Forretten er rilette af økologisk dansk gris, estragonmayo, sprød grisk (flæskesvær) og æble, virkelig lækkert. Hovedretten er okse, jordskokpure, jordskokcrudité, saltbagte selleri, timiankartofler, glace og tallerkensmækker (blomsterkarse). Desserten er havtorn parfait, mørk chokolade, ganache og sprød chokolade. Efter middagen, vinen og kaffen er blevet indtaget starter intimkoncerten med Outlandish. De formår at skabe en virkelig hyggelig og afslappet stemning, og får også publikum med på lidt fællessang.

Aftenen igennem kan man deltage i en lille fotokonkurrence på Instagram hvor man kan lægge billeder op under hashtagget #ScandicMoments (som jeg faktisk ender med at vinde). Efter koncerten er der lagt op til afterparty med dj, men vi var simpelthen så trætte ovenpå en begivenhedsrig aften, så søster og jeg smutter op på hotelværelset og smutter så småt i seng (ja vi er åbenbart blevet gamle og kan ikke holde til at feste natten lang mere!).

Morgenen efter sover vi længe og går først ned og spiser morgenmad klokken halv 10. Jeg er fan af Scandics morgenmadsbuffet, der er så stort et udvalg af morgenmad, og der er tilmed også glutenfrie og laktosefri valgmuligheder. Lidt for en hver smag. Vi tjekker ud og kører hjem i solskinsvejr med gode minder.

Scandic

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *