Rejsen går til..

Rejsen går til..

Rejsen

Jeg har netop fået 2 ugers velfortjent sommerferie – og heldigvis skal jeg ikke blive hjemme i kolde og regnfulde Danmark. I aften sætter jeg mig nemlig på et fly til Alicante, hvor mine forældre henter mig i lufthavnen, og så skal de næste 14 dage nydes i dejlige sydspanien. Ikke for at træde i det – men vejrudsigten siger 29-30 grader de næste to uger!

Den ene af ugerne skal bruges på at køre lidt rundt, og overnatte på et par air-bnb steder og opleve lidt nyt. Den anden uge bliver ren afslapning, strand og sangria fornøjelse. Jeg elsker spanien og alt hvad landet har at byde på – så selvom mine rejser som oftest har gået til det sydlige Spanien de sidste mange år, så tror jeg aldrig jeg bliver træt af det. Hvis man trænger til lidt storby, så kan man hurtigt tage lyntoget til Madrid og bruge et par dage der.

Har I forresten set, at der er kommet en ny sæson ‘Orange is the new black’ på Netflix? Jeg har fået downloadet et par afsnit til offline brug, så har jeg noget at fordrive tiden med på flyveturen. Rejsen fra Aalborg til Alicante tager ikke mere end tre timer, så det er jo lige til at overkomme.

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *