Ravioli med svampe, valnødder og gorgonzola

Ravioli med svampe, valnødder og gorgonzola

ravioliDenne lækre opskrift fremtryllede jeg efterhånden for et stykke tid siden, men i aften skal succesen gentages! Retten er nem og hurtig at lave, og så indeholder den kun omkring 120 kcal pr 100 gram.

Bliv nu endelig ikke kræsen når du hører ordet gorgonzola, så snart at osten bliver rørt sammen i retten, så giver det bare en lækker cremet og lidt krydret smag. Der er stor forskel på at spise gorgonzola rå og i en madret.

Håber i vil prøve retten af – I bliver ikke skuffet!

Ingredienser:

  • 150 gram porre
  • 250 gram champignon
  • 340 gram kogt ravioli (250 gram inden kogning)
  • 50 gram gorgonzola
  • 20 gram hakkede valnødder
  • 1 dl. hvidvin
  • 2-3 fed hvidløg
  • 250 gram madlavningsfløde 8%
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skær porrer, hvidløg og champignon i mindre stykker
  2. Svits porrer, hvidløg og champignon i flydende becel let
  3. Hæld hvidvin over og lad det simre lidt
  4. Tilsæt madlavningsfløden og lad det simre lidt videre
  5. Skær gorgonzolaen ud i mindre stykker og hak valnødderne i mindre stykker
  6. Tilsæt gorgonzolaen og nødderne retten
  7. Kog raviolien efter pakkens anvisning (jeg brugte nogle ravioli med spinat og ost)
  8. Hæld den kogte ravioli i retten og lad det simre lidt
  9. Server evt. med frisk basilikum på toppen

Bon appetit !

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *