Nye PMU bryn hos Kisura

Nye PMU bryn hos Kisura

PMU

Jeg fik for et par år siden lavet PMU (permanent makeup) hos en klinik i Nordjylland. Desværre falmede de meget hurtigt, samt trak en smule rødligt op. Derfor var det nu på tide at få genopfrisket brynene – denne gang hos Kisura i Aalborg!

Lisette fra Kisura laver bryn med microblading metoden. Det foregår på den måde, at der manuelt deponeres pigment i huden uden maskine, i form af fine tynde hairstrokes. Dette giver et utroligt naturtro resultat. Jeg fik både rettet formen på mine bryn, så de blev mere symmetriske, samt fik mere fylde i brynene og tættere hairstrokes. Farven er en smule mørk lige efter behandling, men den aftager og vil blive mere afdæmpet efter opheling.

Behandlingen laves uden bedøvelse, men de små fine snit bliver lavet hurtigt og nænsomt. Til information bør man lade være med at drikke kaffe inden behandlingen, da koffein er blodfortyndende – jeg havde selvfølgelig drukket kaffe, og det blødte derfor en del. Min mor som var til stede under behandlingen, var lige ved at besvime – men lyden af, at der bliver skåret i huden, er heller ikke super lækker!

Hvis du selv kunne tænke dig at få lavet PMU bryn så er prisen kun 2500 inkl. touch up efter 6 – 8 uger.

Du kan se flere billeder af Lisettes arbejde på Kisuras Facebookside!

OBS. Lisette skal snart på kursus i powderbrows med maskine – så hun kan snart tilbyde flere valgmuligheder indenfor permanent makeup!

Facebooktwitterpinterestmail

4 thoughts on “Nye PMU bryn hos Kisura

  1. Hvor ser det godt ud! Jeg har overvejet det flere gange, og jeg tror altså snart, at jeg skal have det lavet – det kunne spare mig for en del tid hver morgen 🙂

    1. Tusind tak 🙂 Man sparer en del tid om morgenen faktisk 🙂 Især hvis man fra naturens side har ret lyse bryn, og skal tegne dem meget op.

    1. Tak 🙂 Jeg tror at bekymringen kan være, at det kommer til at se unaturligt eller tatoveret ud. Men når man får lavet metoden med hårstrå – så får man et meget naturligt look, og farven vælger man også, så det passer med hårfarve, hudfarve osv 🙂 Hvis eventuelt din kæreste billeder inde fra facebooksiden, hvor man ser et ophelet resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *