Mine forårs favoritter

Mine forårs favoritter

forårs favoritterDe fleste i min familie har faktisk fødselsdag her i Marts – inklusiv mig selv. Så jeg elsker Marts måned! Det er en af de bedste måneder på året, ikke kun fordi jeg har fødselsdag, men også fordi foråret for alvor melder sin ankomst i Marts måned. Det kan virkelig mærkes på energien at dagene bliver lysere og længere. Jeg har samlet nogle af mine forårs favoritter / fødselsdags ønsker til jer her, måske I også selv har fødselsdag lige rundt om hjørnet?

  1. By Malene Birger Sohna taske – Jeg er vild med Malene Birger og jeg er helt vild med deres Arabian flower print! Så derfor står denne taske selvfølgelig på ønskelisten!
  2. Izabel Camille High Society fingerring – Jeg elsker rosa forgyldte smykker, og tilføj nogle zirkonia eller andre sten og jeg er solgt!
  3. Marc by Marc Jacobs armbånd – Rosa forgyldt armbånd med Marc Jacobs logo – What’s not to like?
  4. Shoe the bear støvler – Shoe The Bear er et dansk mærke der startede i 2007 og er blevet virkelig stort – de sælger vidst i 15 lande på nuværende tidspunkt! Jeg er vild med deres støvler, især disse med frynser!
  5. Michael Kors Jet Set Clutch – Jeg har altid været vild med Michael Kors taskerne, især deres Cross Body tasker. Denne fine sag i lækre pastel-forårs-farver vil jeg meget gerne eje!
  6. Tommy Hilfiger Sanouk Down jakke – Jeg har længe gerne ville have denne dunjakke fra Tommy Hilfiger. Det er en rigtig god og let forårs/efterårs jakke – perfekt til overgangs vejret.
  7. By Malene Birger tørklæde – Jeg ejer allerede to tørklæder fra Malene Birger – men de er så super lækre, at man kun kan ønske sig flere af dem.
Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *