Maternity clothes – Mamalicious

Maternity clothes – Mamalicious

Mamalicious

Indeholder affiliate links

Når man venter sig, så går man ind i en helt ny verden – også indenfor beklædning.

Eftersom at de normale bukser begynder at stramme og ens trøjer pludselig bliver lige lovligt korte over maven, så må man jo ud og anskaffe sig en ny garderobe. Der er heldigvis rigtig meget lækkert ventetøj derude – jeg har især brugt H&M, Mamalicious samt Zalando’s online webshops, hvor det største udvalg har været. Jeg har været glad for deres fri fragt samt retur hos Zalando, da det har været lidt svært at finde de helt rigtige størrelser.

Jeg samtidigt elsker og har det en smule svært ved den gravide krop. Jeg elsker de kvindelige former der virkelig kommer til udtryk, men det er stadig en smule svært for mig, at skulle se vægten stige og vænne tankerne til, at det er helt okay. Jeg har dog været i den heldige ende, da jeg kun har taget omkring 4,5 kg. på indtil videre, og ikke døjer med væske i kroppen (endnu).

Jeg har det bedst tilpas i kjoler – bukser kan godt være en smule irriterende henover maven, og de enten strammer de forkerte steder eller er for løse i stoffet som sidder op over maven. Men kjoler med et lille bånd/bælte under brystet sidder altid pænt på kroppen synes jeg.

Jeg har fundet nogle af mine yndlings kjoler frem fra Mamalicious til inspiration, nogle er endda på udsalg! 🙂

  1. BLONDE VENTEKJOLE
  2. LANGÆRMET VENTEKJOLE
  3. BLOMSTRET CHIFFON VENTEKJOLE
  4. PRIKKET VENTEKJOLE (BLÅ)
  5. BLOMSTERPRINTET VENTEKJOLE
  6. PRIKKET VENTEKJOLE (RØD)
  7. PRINTET LANG VENTETUNIKA
  8. LANGÆRMET VENTEKJOLE

 

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *