Kæreste og snart husejer

Kæreste og snart husejer

blog

Jeg har gået og tænkt meget over min blog de sidste par måneder..

Jeg har stort set ikke været aktiv på bloggen de sidste par måneder, og det er ikke fordi, at jeg ikke har oplevet noget eller ikke har haft inspiration. Men faktisk har jeg næsten ikke blogget siden jeg mødte min nye kæreste.

Vi mødte hinanden den 30. juni og han flyttede næsten ind allerede få dage efter. Han er, hvad jeg vil kalde, en ægte livsnyder – ligesom jeg selv er. Vi har brugt næsten hver weekend på en ny restaurant og har holdt forlænget weekend i både Hamborg og København (og i sommerhuset ved vestkysten).

Vores første ferie sydpå gik selvfølgelig ned til mit andet hjem i Torre la Mata, Spanien. Men vi fik også benyttet et par air-bnb steder i både Alicante og i Yecla. I Yecla besøgte vi en lille vinproducent, hvor vi fik lov at følge hele produktionen fra drue til færdig vin, og til slut fik vi en vinsmagning i deres vinkælder.

En eftermiddag vi sad på slottet i Alicante og nød et glas kold rosé, blev vi enige om, at vi skulle kigge efter et større sted at bo. Allerede ugen efter vi kom hjem havde vi fundet drømmehuset, og uden særlig megen forhandling, var det pludselig vores. Vi står nu og venter på at overtage det om kun to uger!

Der er sket så mange nye ting og jeg har virkelig nydt hvert et sekund – men nu får jeg forhåbentlig snart lidt mere tid og overskud til også at huske min lille blog.

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *