Jul i zoo på årets næstsidste dag

Jul i zoo på årets næstsidste dag

ZooZooVi elsker at tage i zoologisk have, og har været årskortholdere i et par år nu. Da de indførte ‘jul i zoo’ var det bare endnu en god grund til at komme derind, selvom det blev afholdt efter dyrenes sengetid.

I år (2020) skulle man reservere sin indgangsbillet på forhånd – super fint tænkte vi, for så bliver der nok ikke lukket så mange ind af gangen. Vi reserverede billet til den 23. december kl. 17.

Jeg kan lige så godt være ærlig – det var en virkelig dårlig oplevelse. Der var alt alt for mange mennesker inde i parken. Vi gik som sild i en tønde, og fik hverken mulighed for at tage tingene i et roligt tempo eller rigtig få set de flotte lysinstallationer. Da det var næsten umuligt at holde afstand til havens øvrige gæster, smuttede vi meget hurtigt ud igen.

ZooZooDet var ret træls at sidde med sådan en oplevelse – så på årets næstsidste dag (den 30. december) gav vi turen endnu en chance. Godt nok var der ikke samme oplevelse af julelysene osv. da det var i dagtimerne – men vi fik lov at gå rundt i en næsten mennesketom zoologisk have, og det var så skønt!

ZooJosefine er efterhånden i den alder, hvor det sjoveste i zoologisk have er legepladsen. Dog kan hun stadig godt lide at se på tigerne, løverne, isbjørnene, elefanterne og girafferne – okay, de fleste dyr faktisk! Så det var godt vi tog derind i dagtimerne, så vi kunne se dyrene samtidig med de sidste spor af ‘jul i zoo’.

ZooNu glæder vi os bare til at zoo igen åbner op – så vi kan besøge havens dyr og legepladsen igen.

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *