Bloggerevent – Helmuth X Cocktail Studio

Bloggerevent – Helmuth X Cocktail Studio

HelmuthHelmuthHelmuthHelmuth

I sidste uge var jeg inviteret til event på Helmuth Aalborg af Cocktail Studio sammen med et par søde blogger ladies.

Jeg kan lige så godt starte med at indrømme, at jeg ikke havde fået læst invitationen særlig grundigt, så jeg var sikker på at jeg skulle til et cocktail event – det viste sig så at være en whiskey smagning!

Nu er jeg ikke den store whiskey drikker – og har aldrig drukket det rent. Så ja, aftenen blev pludselig ret spændende! Heldigvis havde vi en rigtig sød “guide” fra Four Roses (han var tilmed britisk) som delte ud af sin viden omkring whiskey samt en røverhistorie eller to.

Vi smagte fire forskellige slags, med en stigende procent – den sidste var på 56% og jeg skulle virkelig tage mig mod til at smage på den. Min sidemand ved eventen, som er bartender på Castenskiold i Aarhus, morede sig i hvert fald rigeligt over mig, og jeg følte mig også meget på udebane.

Til sidst på aftenen var der lidt mad og vi fik også to flasker whiskey med hjem – tror dog mine vil blive brugt som ingrediens i drinks, og ikke drukket rent 🙂

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *