Gourmet på Ruths Hotel

Gourmet på Ruths Hotel

GourmetGourmetGourmetGourmetGourmetGourmetGourmetGourmetGourmetGourmetGourmet

Er der noget bedre, end at tage et afbræk fra hverdagen, og smutte på et lille getaway med god mad og godt selskab? 😊

Nej vel? Jeg nyder det i hvert fald i stor stil, når Kristoffer og jeg tager ud og nyder tosomheden og får et pusterum fra hverdagen.

Denne gang gik turen til Ruths Hotel i Skagen, hvor vi tilbragte en enkelt overnatning med wellness, vin og middag på Ruths Hotels Gourmet Restaurant.

Ruths Hotel er et meget stemningsfuldt sted, som emmer af afslapning og forkælelse. Da vi ankom til hotellet, tjekkede vi ind på et fint værelse, hvor der var sørget for lidt at drikke samt snacks. Efter en hurtig udpakning gik vi ned i deres wellness afdeling, for at komme helt ned i gear.

Inden aftenens gourmetmiddag, startede vi ud med et lækkert glas rosévin i deres hyggelige pejsestue. Vi blev hentet ind af tjeneren, og ført til vores bord i restauranten. Der er kun plads til meget få i deres gourmet restaurant og man har sit bord hele aftenen. Stemningen er meget intim.

Menuen for aftenen var bestemt på forhånd, men vi vidste faktisk ikke præcis hvad den bestod af. Vi troede vi skulle have en 4-retters middag, men blev i alt præsenteret for 11 smukke serveringer med tilhørende vine. Hver enkelt servering kunne man mærke at der var blevet kræset om, og tjenerne præsenterede serveringerne meget passioneret.

Intet var overladt til tilfældighederne og vi gik derfra med fantastisk humør.

Den efterfølgende dag nød vi en overdådig morgenbuffet, og da vi nåede til at skulle tjekke ud, fik vi udleveret en lille goodiebag, med lidt at drikke og sødt, til turen hjem.

Alt i alt et fantastisk sted, som er værd at besøge!

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *