Glædelige påskedage

Glædelige påskedage

Påskedage Påskedage Påskedage

Påsken er ved at nå sin ende, og i morgen venter hverdagen – heldigvis er det kun en 4-dags uge, så det er lige til at holde til. Man skal vel lige i gang igen efter 5 fridage, ikk’?

Jeg har nydt mine påskedage i mit eget selskab – hvilket virkelig har givet rum til eftertænksomhed. Jeg har også fået gået nogle gode og lange ture i skoven med Mikkel og fået ordnet småting i hjemmet samt set lidt serier på Netflix.

I starten af april startede jeg i et nyt job som webshop administrator og online salgsassistent hos PWT Group, så der har været meget nyt at lære og mange nye indtryk at forholde sig til. Samtidig har jeg også haft min egen webshop, DogCity, som skulle passes. Jeg har været rimelig udmattet når jeg kom hjem fra arbejde, så det passede mig ret godt, at påsken faldt kun halvanden uge efter jeg var startet, så jeg lige kunne blive genopladet.

Blomsterne og parfumen på billederne var afskedsgave fra mit gamle job. Jeg er super glad for at have taget springet og skiftet job. Jeg kan mærke at jeg er mere frisk om morgenen og glæder mig til at komme afsted. Det er også utrolig dejligt med nye opgaver og nye ting at lære.

Jeg føler mig igen klar til at komme i gang med hverdagen og nye udfordringer!

Jeg håber også I har haft nogle dejlige påskedage 🙂

Facebooktwitterpinterestmail

One thought on “Glædelige påskedage

  1. Hej Citybird

    Sjovt nok tog jeg også springet til nyt job 1. April og trives allerede som en fisk i vandet. Nogen gange skal man bare følge sin mavefornemmelse og springe ud i det. Dejligt du trives i dit nye job, får nye udfordringer og oplever nye ting – det er vigtigt.
    Vi er nu begge klar til en ny arbejdsuge her efter påske, meeen det gør da ikke noget det kun er en 4-dages uge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *