Glædelig mors dag

Glædelig mors dag

Mors dagMors dagTænk at være så heldig, at have fået lov til at blive mor – og så endda til sådan et smukt barn! Ja, jeg ved det godt, jeg er utrolig stolt, men hvilken mor er ikke stolt over sin egen unge? Man synes vel (næsten) altid, at ens eget barn er det mest fantastiske i verden?

Bevares, det kan også være noget af en mundfuld at være mor – og snart skal jeg være mor til to! Men det er for mig den vigtigste og mest meningsfulde “opgave” jeg nogensinde er blevet givet.

Josefine forstår ikke helt hvad det er for en lillebror vi snakker om, når vi peger min mave. Så det bliver meget spændende hvordan hun tager det, når der flytter en lille baby ind i huset. Jeg tror dog, at hun bliver en utrolig kærlig storesøster.

Jeg var heldig at blive fejret på mors dag af Josefine og Kristoffer. Josefine havde tegnet en flot tegning til mig, og derudover fik jeg selvforkælelse fra Ecooking og et citrontræ, som skal ud og stå i mit nye drivhus.

Om lidt er det fars dag – og så er det Kristoffers  tur til at blive fejret. Jeg er så heldig at have en kæreste, som også er verdens bedste far. Han er alt det som en god og kærlig far bør være. Jeg er lykkelig for at han er far til mine børn!

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *