Fødselsdag part 1-2-3-4

Fødselsdag part 1-2-3-4

Fødselsdag

Jeg har holdt fødselsdag hele 4 gange på en uge – ja én gang var bare ikke nok! – men jeg har en så lille lejlighed, at jeg bliver nødt til at have folk på besøg i hold.

Jeg har fejret fødselsdag for både veninderne, familien og på mit arbejde, og de har forkælet mig med sang, flag, blomster og gaver. Desuden blev jeg beriget med det flotteste solskins-forårsvejr på min fødselsdag, så det kunne bare ikke være bedre!

Jeg hørte noget klogt forleden: ‘Livet er 10% hvad der sker og 90% hvordan du vælger at reagere.’ Vi har altid et valg – et valg om egen lykke. Livet ser ud, som vi vælger at anskue det – så vælg den positive vinkel.

Lige nu står påskeferien for døren, og jeg skyder ferien og weekenden i gang med et arrangement på Scandic Aarhus City med tre-retters menu, intimkoncert med Outlandish, afterparty med dj, overnatning og lækker morgenmad! Jeg har lokket min søster med som helt sikkert også godt kunne trænge til lidt fri-fra-hverdagen-tid. Resten af påskeferien har jeg faktisk ikke de vilde planer – men det bliver så dejligt bare at have tid til at tulle rundt og måske få lavet lidt lækker mad, der kan komme på bloggen.

Husk lige at nyd livet – ikk? 🙂

Konrad

 

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *