Fødselsdag X CoolStuff

Fødselsdag X CoolStuff

CoolstuffCoolstuffCoolstuffCoolstuffCoolstuffCoolstuffCoolstuff // Sponsoreret indhold //

Jeg er nu gået ind i mit sidste år i 20’erne!

Jeg har holdt et par dejlige fødselsdage for mine veninder og min familie. Jeg har endelig fået et stort spisebord, hvor der kan sidde 8 mennesker omkring, så jeg har kunne have to store hold gæster. Før i tiden har jeg enten skulle holde fødselsdag ude eller i mindre hold, så det var dejligt at kunne samle alle på én gang.

CoolStuff havde været så søde, at forsyne mig med et par ting fra deres KitchPro kategori. Der er næsten ikke den gadget som CoolStuff ikke har – især sjove ting til fødselsdagen, såsom candyfloss maskine, chokolade fontæne og vaffelskåls jern, er bare et par ting, som CoolStuff tilbyder på deres hjemmeside.

Den første fødselsdagsfest var for mine søde veninder. Det var en klassisk fødselsdag med boller, brunsviger kagemand og varm kakao. Dertil var der sørget for både frisk frugt, juice og bland selv slik. Kristoffer var behjælpelig i køkkenet hele dagen, så jeg kunne hygge om mine gæster. Vi var så heldige at have fået en mini donutmaker af CoolStuff – så Kristoffer fik lavet søde små donuts pyntet med glasur, krymmel og chokolade.

Den anden fødselsdagsfest var for familien. Min familie er ret glade for tapas, så vi fik selvfølgelig det helt store tapasbord. Det gode ved tapas er, at det er hurtigt at få stillet an, og så kan man sidde og hygge om det hele aftenen. Til sidst skulle vores nye popcorn maskine fra CoolStuff afprøves – dette var et stort hit for børnene, som fik lov til selv at lave deres egen portion popcorn. Jeg havde købt nogle små popcornbægre hos Søstrene Grene, som fuldendte oplevelsen.

Det er absolut ingen sag at blive 29 år, når man har en dejlig familie, skønne veninder, en fantastisk kæreste og en lille prinsesse inde i maven.

 

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *