Februar tanker

Februar tanker

Februar FebruarVi er endelig gået ind i Februar måned – dagene bliver længere og lysere, og med det vejr vi har, føles det som om, at foråret allerede er på vej.

Jeg har lidt forskellige planer i kalenderen i denne måned. Det er blandt andet skudår – så da min kæreste endnu ikke har friet til mig, må jeg hellere tage sagen i egen hånd! Ej, spøg til side. Men hvis I også synes det er sjovt at stresse jeres mænd lidt, så er det en udemærket måde 😉

Josefine skal starte indkøring i en ny dagpleje. Det er faktisk den 4. på kun et år, en blanding af uheld, orlov og flytning – men NU håber vi, at det bliver sidste skift inden børnehaven. Vi er heldige med, at hun er et socialt barn, som tilpasser sig hurtigt, og til dels er hun også bare blevet vant til at blive flyttet rundt.

Det er blevet tid til første besøg i børnetandplejen, hvor vi skal lære om gode tandbørstevaner. Vi har dog været i gang med tandbørstningen længe – men gode råd og vejledning er altid kærkommen.

Første jordemoder besøg i den nye graviditet er her i februar, og det samme er misdannelsesscanningen hvor vi kan få kønnet at vide! Det var ved misdannelsesscanningen, at vi fandt ud af, at noget var galt med Josefines tarme, og det medførte en kompliceret graviditet, fødsel og efterfølgende forløb – så jeg har selvfølgelig mange tanker i hovedet omkring denne scanning, men babyen i maven nok være helt sund og rask denne gang!

Valentinsdag er på trapperne, og om man er til det eller ej, så er det en god anledning til lidt kærestetid og måske en overnatning ude uden børn! Jeg har planlagt lidt som Kristoffer og jeg skal – men det er en overraskelse 🙂

Min søde veninde Maria har inviteret på brunch på Næsbydale Badehotel – fantastik måde at tilbringe en søndag i februar på, hvis du spørger mig! Det ser jeg virkelig frem til, og venindetid er tiltrængt. Det er ikke altid nemt at få aftaler på plads med veninderne, når alle har familie, job og bor forskellige steder i landet – så når vi ses, så bliver det nydt i fulde drag.

Det var lidt af mine februar planer – hvilke har du?

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *