Eyelash serum og teeth whitening – Sanzi Beauty

Eyelash serum og teeth whitening – Sanzi Beauty

Sanzi beauty

Sponsoreret indlæg af Sanzi Beauty

Jeg har været så heldig, at jeg igennem det sidste stykke tid har fået lov teste nogle lækre sager fra Sanzi Beauty!

Hvem drømmer ikke om lange fyldige bambi øjenvipper? Med Sanzi Beauty øjenvippe serum er drømmen faktisk inden for rækkevidde. Hver aften (når jeg husker det i hvert fald) så påfører jeg et tyndt lag serum på den øverste vippekant lige ovenover vipperne. Serummet går ind og stimulerer hårsækkenes vækst og giver resultater indenfor 6-16 uger.

Sanzi Beauty er faktisk så sikre i deres sag, at du får pengene tilbage, hvis du ikke ser forbedringer. Personligt synes jeg hurtigt at jeg kunne se resultater, og min kosmetolog nævner også hver gang jeg er hos hende, at mine vipper er vokset flere millimeter.

Vi kender vel også alle sammen det, at blandt andet rødvin og kaffe med tiden sætter sine spor på tænderne, og de kan blive lidt gullige. Personligt vil jeg ikke investere flere 1000 kroner på behandlinger ved tandlægen, som i sidste ende også slider på tænderne.

Sanzi Beauty bruger aktivt kul i deres tandblegnings kit, en effektiv og skånsom måde at lysne tænderne på. Det er et 100% organisk og vegansk tandblegningsprodukt, som ikke indeholder nogen former for skadelige kemikalier eller andre tilsætningsstoffer. Der medfølger en fin bambus tandbørste som du bruger til påføringen, og jeg må sige, at det er både nemt og effektivt! På kun 5 dage ses allerede tydelige resultater.

Du kan købe Sanzi Beauty Eyelash Serum her og Sanzi Beauty Teeth Whitening Kit her.

Du kan tilmed få 15% rabat på din ordre, hvis du skriver rabatkoden Henriette1

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *