Det smukke efterår

Det smukke efterår

EfterårEfterårEfterår

Jeg elsker efterår!

Jeg synes der er noget smukt ved alle årstider, men lige præcis efteråret er jeg vild med. Jeg elsker når bladene på træerne skifter farve, dagene blive en smule mørkere og man begynder at kunne tænde op i brændeovnen og stearinlysene.

I år har vi endda haft fornøjelsen af en såkaldt løvfaldssommer, hvor temperaturen var over 17 grader. Det udnyttede Kristoffer, Josefine og jeg med en tur i sommerhus, hvor vi kunne komme på gåtur i skoven og ved vandet.

Jeg er virkelig glad for min Chicco Boppy Comfy Fit Baby Carrier når vi skal ud i naturen, for det er ret ofte besværligt at komme rundt med en barnevogn. Josefine er også glad for bæreselen, for hun falder altid i søvn efter 5 min. i den. Men det begynder også at kunne mærkes, at hun efterhånden er kommet op over de 7 kg. – det er god træning for mor!

Tiden flyver afsted og på søndag er Josefine 6 måneder gammel. Jeg begynder allerede at tænke over at skulle tilbage på job, for til januar skal Josefine starte i sin private dagpleje. Jeg er slet ikke klar, så de næste to måneder skal virkelig nydes.

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *