Cosy Christmas X Hunkemöller

Cosy Christmas X Hunkemöller

CosyCosyCosy

Sponsoreret indlæg

Snart sænker julefreden sig, og man kan få lov at nyde nogle fredelige juledage hjemme med familien. Noget af det bedste jeg ved er, at tulle rundt i mit nattøj hele dagen lang, uden at skulle tænke over, at være præsentabel for andre.

Det bedste og mest komfortable nattøj jeg har haft, har været fra Hunkemöller. Ikke nok med at deres nattøj er super dejligt at have på, så har Hunkemöller også sørget for, at lave nogle søde og nuttede kollektioner. Jeg ejer flere af deres fleece onesie-jumpsuits, som jeg er stor fan af. Min mor og jeg har faktisk nogle onesies magen til hinanden, så vi er rigtig kønne, når vi hopper rundt i det samme nattøj om morgenen, når jeg er hjemme på besøg.

Jeg har lige modtaget nyt nattøj fra Hunkemöllers Cosy Kollektion, og har allerede haft en masse hyggelige timer i det. Jeg er noget af en frossen pind, så jeg pakker mig altid ind i fleece tøj og store hjemmefutter her om vinteren.

Er I også vilde med dejlig varmt nattøj? 😉

Facebooktwitterpinterestmail

2 thoughts on “Cosy Christmas X Hunkemöller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *