Codage serum No. 1 – Intense moisturizing

Codage serum No. 1 – Intense moisturizing

Codage

Hvis du vil gøre din hud en tjeneste, og have fat i noget der virkelig rykker, så vil jeg på det varmeste anbefale Codage Paris serum serien! I det hele taget er serum altid en god idé, da det trænger ned i hudens dybere lag, og lægger sig ikke bare på overfladen, hvilket nogle produkter gør. Det er nede i hudens dybere lag, at produkterne er nødvendige, og skal gøre arbejdet. Man skal dog huske at afslutte med en creme efter man har taget serum på, da serummet skal have noget at binde sig til, så den kan arbejde, og ikke klistrer på overfladen.

Codage No. 1 er specielt udviklet til tør hud der har brug for et fugt boost. Serummet er virkelig effektivt og booster hudens fugt niveau med op til 80% på få timer. Codage er et fransk mærke, og betyder kodning. Der findes forskellige sera i  serien, som hver især er specielt udviklet  til et område og hudtype.

Udover at Codage No 1 indeholder en kombination af fugtgivende ingredienser og hyaluronsyre, indeholder det også beroligende aktive ingredienser og en kraftfuld blanding af antioxidanter afhjælper følsom hud og dulmer rødme. For lidt ekstra fugt, kan du blande en smule olie sammen med den creme, som du afslutter med oven på serummet.

De lækre sera kan fås i 10 ml og 30 ml. Priserne ligger en smule i den dyre ende, men de kan findes på tilbud en gang imellem, og nogle sider har også en kundeklub man kan melde sig ind i, og så spare lidt procenter.

De fås blandt andet på den lækre hjemmeside Get The Glow

Codage Paris No 1. 10 ml. 225,-
Codage Paris No 1. 30 ml. 520,-

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *