Codage serum No. 4 – Anti-spots & lightener

Codage serum No. 4 – Anti-spots & lightener

Codage Serum

Codage serum No. 4 – perfekt hjælp mod pigmentforandringer og mørke pletter i huden. Endnu et serum fra Codage er røget i indkøbskurven. Efter at have prøvet Codage serum No. 1 og No. 2, og mærket deres effektive virkning, blev jeg også nødt til at prøve dette serum mod pigmentforandringer.

Codage serum No. 4 indeholder 10 aktive ingredienser, der lysner og udjævner hudens tone og samtidig styrker hudens naturlige forsvar og forhindrer fremkomsten af nye pletter. Jeg tror de fleste af os har lidt pigmentforandringer og mørke pletter efter solskadet hud mm. og personligt drømmer jeg om en helt ensartet hud som er fejlfri, og med disse serummer, føler jeg mig faktisk godt på vej.

Jeg læste en lille bonus-info omkring dette serum – skønhedsredaktøren på det franske Vogue har udtalt, at det er den mest effektive produkt indenfor ”brightening”, hun har set i 20 år.

Du kan bruge serummet sammen med andre sera eller alene. Husk altid at afslutte med en god creme, så serummet har noget at binde sig til. Jeg bruger f.eks. først No.1 derefter No.4 og til sidst No.2, og afslutter med Avène Skin Recovery Cream.

Jeg købte denne gang serum hos GreenHarmony hvor jeg fandt serummet sat ned fra 255,- til 229,- Det er da lidt at spare! Derudover var der også gratis levering ved køb for over 100 kr.

Codage Paris No. 4 10 ml. 229,-

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *