CHLEOPATRA – naturlig hudpleje med vegetabilske olier

CHLEOPATRA – naturlig hudpleje med vegetabilske olier

Chleopatra Chleopatra

Sponsoreret indlæg i samarbejde med CHLEOPATRA

Som gravid er jeg begyndt at have en større interesse i, at de produkter jeg bruger skal være naturlige og uden farlige kemikalier. Især mine hudplejeprodukter ønsker jeg er lavet af rene naturlige råvarer. Det er lige præcis rene og naturlige råvarer som firmaet bag CHLEOPATRA går ind for, de har nemlig specialiseret sig indenfor vegetabilske olier.

På hjemmesiden er et bredt udvalg af olier til både ansigt, krop og hår. Der findes også en udførlige guide til, hvilken slags olie man skal vælge, alt efter hvilket problemområde man ønsker at forbedre.

Den første olie  jeg faldt for, var jomfru kokosolien som har fremragende fugtgivende egenskaber. For at undgå strækmærker er jeg blevet meget glad for at benytte olier til at blødgøre huden. Jeg har i hvert fald en idé om, at jo mere blød og flexibel min hud er, jo bedre kan den følge med i tempoet som maven vokser. Olien er en universal olie, så den kan bruges til både krop, ansigt og hår. Du får hele 250 ml. for kun 159 kr.

Til ansigtet faldt jeg primært for to olier. Den ene var Marula olien, også kaldet mirakel olien inden for kosmetikindustrien. Olien er utrolig nærende, fugtgivende og blødgørende – perfekt til den lidt trætte, tørre og matte vinterhud. Jeg har virkelig kunne mærke hvordan min hud har skreget på fugt, og især mine kinder får små tørre plamager, når den mangler fugt. Marula olien er kendt for sin evne til at trænge ind i huden og for sin evne til at nære, fugte og forbedre hudens elasticitet. Marula olien får du 10 ml. for 149 kr.

Den anden olie jeg faldt for, var Tamanu olien, et universalmiddel til næsten enhver hudlidelse du kan komme på. Jeg har i forbindelsen med graviditeten oplevet lidt hormonforstyrrelser i huden, som har resulteret i lidt udbrud langs kæben og lidt mindre pigmentforandringer. Tamanu olien fremmer nyt væv, mindsker ar, strækmærker og bekæmper inflammationer, og så hjælper den med at fugte, nære og regenerere celler i hudens overflade. Olien er drøj i brug og derfor er blot nogle få dråber nok, du får 30 ml. for kun 169 kr.

En anden spændende olie, er efter min mening Havtorn olien, en vitaminbombe som bidrager til en strålende hud. Havtorn olien er kendt for sin evne til at beskytte og revitalisere dehydreret hud, den indeholder mere end 190 næringsstoffer der hjælper med at opretholde fugtbalancen. Olien kan faktisk også bruges til at fremme heling af forbrændinger, eksem og små sår. Du får 30 ml. for kun 159 kr.

Den sidste olie jeg gerne vil fremhæve, er Figenkaktus frø olien, en af de dyreste skønheds olier i verden. Olien reducerer blandt andet ældning af hudens celler og behandler de irriterende poser under øjnene og mørke rander, som ret hurtigt opstår, når ikke man får sin nattesøvn eller når man som jeg, har et job som primært foregår bag en computerskærm. Med blot en dråbe eller to kommer du langt med denne olie og den kan f.eks. benyttes som en serum under dag- eller natcremen. Du får 10 ml. for kun 159 kr.

Hvis I kunne tænke jer at prøve de lækre olier på egen krop, så kan I lige nu få en rabat på 10% på jeres køb på hjemmesiden.

Brug rabatkoden: Citybirds.dk og opnå 10% rabat

Hvis I har brug for yderligere vejledning til, hvilken slags olie I skal gå efter, så er der en rigtig god guide på hjemmesiden, hvor man gennemfører et kort spørgeskema, og får resultatet at vide med det samme. Hvis I går med et bestemt hudproblem, så er der også hjælp at hente i denne oversigt. Hvis I stadig skulle være i tvivl er der lynhurtig hjælp at hente i deres kundeservice 🙂

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *