Bloggerevent Zinzino

Bloggerevent Zinzino

ZinzinoZinzinoZinzinoZinzino

Jeg var i sidste uge inviteret til et bloggerevent i Sky Box Loungen på AaB stadion sammen med nogle søde Aalborg bloggere.

Aftenens anledning var Zinzinos præsentation af deres suveræne hudpleje serum. De havde taget et lille udvalg med af deres Health produktserie, hvor der blandt andet var Balance olie, vitaminer og Balance shake (som vi fik lov at prøvesmage). Aftenen var dejlig afslappet og vi fik også mulighed for at tale om lidt løst og fast – men hovedformålet var selvfølgelig deres serum.

Jeg bruger normalt Codages serummer – men efter at have set de resultater som Zinzinos serum giver, så overvejer jeg da kraftigt at skifte mærke. Ikke nok med at den giver nogle fantastiske resultater på rynker, hudproblemer, gråt udtryk mm. så kan man se det allerede efter kun en uges brug. Der er lavet flere kontrollerede forsøg, der blandt andet har påvist, at efter 2 måneders brug øges elasticteten i din hud med hele 18%.

Serummet er uden parfume, farvestoffer og parabener. Den indeholder blandt andet beta glukaner og hyaluronsyre og har egenskaber der fugter, udglatter og øger fornyelsen af din hud samt giver huden en lækker glød.

Jeg har i hvert fald skrevet den på min ønskeseddel 🙂 – Den kan købes direkte hos Zinzino lige her.

Facebooktwitterpinterestmail

7 thoughts on “Bloggerevent Zinzino

 1. Tak for en skøn aften og hvor er det imponerende hvor mange detaljer du har fået med om hele vores produkt serie Jeg sætter stor pris på det! Jeg sender lige et direkte link så dine læsere kan købe det direkte igennem mig jeg glæder mig til at invitere dig og dine læsere til Mothers Night når vi engang får aftalt en dato hvis du vil linke med dette link istedet så vil jeg være taknemmelig http://www.izinzino.com/7755143702

   1. Hej Henriette,

    Tusind mange tak! 🙂
    Det gør jeg godt nok også 🙂
    Dine familie medlemmer må jo give mig en besked hvis de ønsker at imødekomme dit julegave ønske 🙂 31770997

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *