Bloggerevent Gita & Gunhild

Bloggerevent Gita & Gunhild

BloggereventBloggerevent

Jeg var i sidste uge inviteret til et modeblogger event hos luksus secondhand butikken Gita & Gunhild i Hasserisgade 14, Aalborg. Vi blev budt velkomne i den lille hyggelige butik af Gisela, én af butikkens indehavere, som havde sørget for lidt lækkert til os, en lille gave og gode tilbud på aftenen. Vi bliver altid forkælet til disse events – det kan jeg godt vænne mig til 🙂

Butikken var fyldt op af lækre mærkevarer indenfor både tøj, sko, tasker og accessories. Det er privat personer der er leverandører af ting til butikken til videresalg, men mange ting var alligevel nye og andre ting stort set ikke brugt. Der er gode penge at spare ved at gøre sine indkøb i secondhand butikken, du kan både spare en stor procentdel af den oprindelige pris, og tilmed få et produkt i fremragende kvalitet, og måske endda slet ikke brugt.

Hvis du selv skulle ligge inde med nogle lækre ting, som du kunne tænke dig at få solgt i butikken, så tag ned og besøg Gisela og Anette i butikken en tirsdag eller onsdag i  deres åbningstid eller efter aftale, og få en salgs vurdering af dine ting. De tager varerne til salg inde i butikken i 2 måneder, og hvis dine ting bliver solgt, så udbetaler de 50% af salgsprisen til dig. Det er da både smart og nemt – og så får dine aflagte ting nyt liv ved sin nye ejer.

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *