Bloggerevent Companys

Bloggerevent Companys

CompanysCompanysCompanysCompanys

Jeg var i onsdags inviteret med til et modeblogger event hos Companys i Friis, Aalborg. Companys er en multi-brand butik som blandt andet forhandler lækre mærker såsom Gestuz, ICHI, Inwear og Soaked in Luxury.

Vi blev budt varmt velkommen med bobler og snacks, og fik derefter en præsentation af butikkens mærker, samt blev opdateret på efterårets og vinterens modetendenser, farver og stilkombinationer. Der var rig mulighed for bagefter både at kigge og prøve tøjet i butikken, samt blive guidet og inspireret af deres kompetente personale.

Jeg forelskede mig lidt i en smuk sort kjole fra Ichi – og nu da der er kommet løn ind igen, så tror jeg lige at jeg må forbi og kigge på den en gang til 🙂 Den vil være perfekt til de kommende julefrokoster som er lige om hjørnet!

Efterårets flaskegrønne farve og brændt orange / rustfarve er jeg også ret stor fan af, og har kigget på et par vinterfrakker i disse farver – men endnu ikke fundet den helt rigtige 🙂

Da vi tog hjem fra eventet fik vi en fin goodiebag hver i sær. Min indeholdte glimmer sokker fra ICHI, en Crossbody taske fra ICHI og et lækkert tørklæde fra Soaked In Luxury. Så forkælet vi er!

Facebooktwitterpinterestmail

One thought on “Bloggerevent Companys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *