Avaville – Design til børneværelset

Avaville – Design til børneværelset

AvavilleAvavilleAvavilleAvaville

Sponsoreret indlæg af Avaville

Vi er nu så småt gået i gang med børneværelset. Jeg har planer om at gøre værelset helt færdigt så snart jeg går på barsel (hvilket faktisk allerede er på mandag!)

Som start har vi fået samlet sengen, en ‘Lille Per’ seng som vi har lånt af Kristoffers søster. Den er så fin og passer lige ind i vores stil.

Til sengen har vi købt en lyserød himmel i  Søstrene Grene – det er vel en lille prinsesse vi venter os! 🙂

Derudover har vi lagt en sengerand fra Filibabba ned i sengen og fået det fineste sengetøj med luftballoner, også fra Filibabba. Jeg er blevet ret vild med Filibabba’s design, og har også købt en babynest med luftballoner på. Filibabba benytter økologisk bomuld til deres produkter. Også deres bløde stofbleer er fremstillet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Til bettepigen har vi som gave fået en strikket ræve bamse fra Bloomingville Mini – er den ikke sød? På Avaville’s webshop er der så mange fine bamser at vælge mellem, det er næsten ikke til at vælge, især bamserne fra Bloomingville er jeg vilde med, og de koster kun mellem 149 – 299 kr. hvilket også gør dem oplagt som en eventuel barselsgave.

Vi har også købt nogle rigtige fine knager fra Bloomingville formet som stjerner, som jeg har tænkt skal hænge ved puslepladsen.

Jeg har været så heldig at få en rabatkode til jer til den fine E-mærke certificeret webshop Avaville.dk på 15% rabat! (Rabatkoden indtastes på betalingssiden)

Rabatkoden er: citybirds

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *