ASIGHT Launch Party

ASIGHT Launch Party

asight

Jeg var i Fredags inviteret til mit første bloggerevent, nemlig lanceringen af ASIGHTs nye showroom i Byens Rum, sammen med en masse andre søde Aalborg bloggere. Aftenen bød på lækker sushi fra XO by Sushi Sushi, vin fra Fruits & Wine og cocktails – som bartenderne fra Konrad stod for.

Jeg var afsted sammen med min søde veninde Isabella – hun er en super god blogger, og I kan se hendes blog her 🙂 Aftenen forløb med snak på kryds og tværs og en masse tagen billeder. Der var også igangsat fotokonkurrencer i løbet af aftenen, hvor man kunne vinde gavekort til XO by Sushi Sushi, en Pernille Corydon halskæde og et ur fra Seeker Watches. En anden sjov ting var en INSTAX Guest Book, hvor vi kunne tage et billede af os selv med INSTAX kameraet – f.eks. foran ASIGHT fotovæggen – billedet blev fremkaldt med det samme og kunne så komme op og hænge på Guest Book væggen.

asight

Sidst på aftenen stod der goodiebags klar til os, som vi kunne tage med hjem fra eventet. De indeholdt blandt andet en Vitamin Well, en flaske Fruits & Wine Grapefuit Rosé, cremer fra Helsam og lidt blandet chokolader fra Fru Ronne. Super godt og hyggeligt arrangement – Tak for det Charlotte Caroline!

asight

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *