Art by Artig – Design plakater

Art by Artig – Design plakater

Art by ArtigArt by ArtigArt by ArtigArt By ArtigArt by Artig

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Art by Artig

Vi er nu endelig gået i gang med at indrette vores soveværelset!

Vi er gået efter samme stil som i resten af huset, så derfor har vi selvfølgelig fundet et par gamle sodavandskasser og brugt som sengeborde. Vi har hængt kasserne op på væggen og fundet nogle passende lamper til at hænge ovenover. Lamperne som ligner lidt fabrikslamper fandt vi i Ikea, til kun 149 kr. stykket – og vi synes de passer lige ind i stilen.

Bag vores seng har vi købt en rigtig fin sengegavl i mørkegråt stof fra Ilva, som er hængt op med to læderstropper. Dertil har vi været så heldige, at få lov at vælge to design plakater fra Art by Artig. Vi har valgt de minimalistiske stjernetegns plakater med hvert vores  stjernetegn på. Vi kunne godt tænke os at have noget simpelt og stilrent ind til soveværelset, da vi ikke har meget plads derinde, og der derfor ikke må være for meget “larm”.

Når lillepigen kommer til verden skal hun også have en plakat med hendes stjernetegn på sit værelse, som højst sandsynligt bliver tvillingen tegn.

Art by Artig har en vision om at skabe nordiske og stilrene plakater som alle har råd til. Der er et rigtig fint udvalg af både designs, temaer og størrelser på hjemmesiden, så man kan få lige nøjagtig det, som passer til hjemmet. Du kan se deres store udvalg her.

Vi har valgt at få plakaterne i størrelsen A3.

Ikke nok med at priserne allerede er super overkommelige – så har jeg fået en rabatkode på hele 20%, som I kan benytte på artbyartig.dk

Benyt rabatkoden Citybirds18 og få 20% rabat på dit næste køb!

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *