Måder at annoncere en graviditet

Måder at annoncere en graviditet

Graviditet

Vi gik i næsten 2 måneder med hemmeligheden om min graviditet, så vi havde god tid til at finde på nogle sjove måder at annoncere nyheden på overfor familie, venner og kollegaer. Vi fik blandt andet inspiration igennem Pinterest, som havde mange gode bud og ideer.

De første vi fortalte det til var vores forældre. Vi inviterede begge hold forældre til kaffe på Baresso, og fik ekspedienterne til at skrive mormor, morfar, bedstemor og bedstefar på deres kopper, og så sad vi lige så stille og ventede på, at det gik op for dem, hvad der var skrevet på kopperne. Det var faktisk en ret sjov oplevelse, og de blev meget overrasket.

De næste som jeg fortalte det til var mine kollegaer – her havde jeg bestilt en stor kagemand med teksten: Loading .. 30% done! Jeg var nemlig lige præcis 30% igennem min graviditet på det tidspunkt.

Overfor min søster afslørede jeg nyheden med en fin kop fra Liebe hvorpå der stod ‘moster’. Du kan også få kopperne hvor der står faster, tante, onkel, olde osv. 🙂

Overfor en venindegruppe skrev jeg et lille kort til dem hver. I kortet var en invitation til fødselsdag, ca. den 14. Juni på Aalborg sygehus, underskrevet ‘Den lille ny’. De skulle lige læse invitationen en ekstra gang, men fangede ret hurtigt budskabet.

Jeg har også brugt vores første scanningsbillede til at fortælle nyheden, eller rettere sagt vise nyheden, og det er måske den “kedeligste” måde at gøre det på. Men alle reaktioner har været lige sjove at overvære!

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *