All-Inclusive Kreta

All-Inclusive Kreta

Kreta

Jeg har faktisk aldrig rigtig været typen der tog på charterferie med rejsebureau og tour guide – men nu har jeg prøvet den ultimative ferieoplevelse med tre veninder på en all-inclusive tur til Kreta, og jeg var vild med det!

Det hele startede med, at vi fik en overraskelse i Aalborg lufthavn, hvor vi blev placeret i VIP loungen med gratis mad og drikke (læs: fri bar). Vi var mødt op i lufthavnen i god tid, så vi havde ligeledes masser af tid til at hygge os i loungen.

Kreta

Vi havde lækkert vejr næsten hele ugen på Kreta, kun afbrudt af et par små byger her og der. Vi boede i Kato Stalos men fik gået ind til både Chania og Platanias. Turen til Platanias skulle egentlig kun være en 20 minutters gåtur – men på en eller anden måde tog det os 4 timer! Det kunne eventuelt være pga. at vi skulle ind i samtlige butikker på vejen – men jeg ved det ikke 😉 By the way – guld og sølv priserne er latterligt lave i Grækenland!

Kreta

Vi boede på det fire-stjernede Creta Palm Hotel. Her var en rigtig god service og et meget venligt personale. Når jeg tænker tilbage, så tror jeg vores hovedaktivitet hele ugen var at spise (og drikke drinks). Der blev serveret både morgenmad, frokost og aftensmad, og i mellem måltiderne var der snacks og is. Baren var åben fra kl. 11 – 22, og derudover var der arrangeret underholdning hver aften kl. 21. Vi oplevede blandt andet karaoke, liveband og en tryllekunstner – det var meget specielt!

Vi fandt et godt sted på stranden hvor vi kunne låne liggestole, og smutte op i baren og få en frisk-presset appelsinjuice når det blev for varmt. Stedet havde endda også deres egen massagebriks (og medfølgende massør) så der var livsnyderi for alle pengene!

En ting man hurtigt blev klar over var, at der var utroligt mange danskere, og generelt skandinaviere. Det er jeg normalt ikke vant til, da mit sædvanlige feriested i Spanien ikke er et turist sted, men et sted hvor nordlige spaniere tager ned og holder sommerferie.

Kreta

Jeg har fået en masse dejlige og festlige minder med mig hjem – og selvom det var hårdt at komme sent hjem søndag aften (det lynede og regnede for meget til at vi måtte lande – så vi fløj i cirkler over Læsø indtil det stilnede af) så har jeg fået fornyet energi! Det er utrolig hvilken virkning sol, varme og godt selskab kan have på én 🙂 Hvor mon turen går hen næste gang .. Sommeren er jo kun lige startet!

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *