Alicante castillo de Santa Barbara

Alicante castillo de Santa Barbara

AlicanteAlicante Alicante Alicante Alicante AlicanteAlicanteAlicanteAlicante

Jeg er velankommet til Spanien og har allerede indtaget sol, sangria og tapas til den store guldmedalje.

I løbet af de sidste fire dage, har jeg oplevet lidt forskelligt. Blandt andet har jeg i La Mata set flotte flamingo dansere komme ridende igennem byen og lave show på en lille lokal bar. Jeg har også været i Orihuela og vandret i Rio Seco – den tørlagte flod.

Igår besøgte vi Alicante, og gik tur ved Alicante strand. Bagefter tog vi elevatoren (som ligger inde i en klippe) direkte op til Castillo de Santa Barbara. Nedenfor slottet er der den smukkeste natur med oliventræer og små stier – den ene af disse stier fører ned i Alicantes gamle bydel.

Hvis du vil opleve ægte spansk kultur, så skal du aflægge denne bydel et visit. Udenfor alle de skæve huse med massevis af potter og planter, står der en lille stol, her sætter spanierne sig ud hver aften, og taler med naboer og forbipasserende. Ved alle åbne vinduer dufter der af hjemmelavet mad, og ved de små lokale barer er stemningen høj og der bliver grinet og talt i munden på hinanden.

I dag tog vi på en vandretur i Guardamar. Fra byen og ud til havnen går der små veletableret stisystemer, perfekt til hvis man har lejet cykler. På havnen i Guardamar er en lille bar med de sødeste mennesker – her føler man sig altid velkommen. Vi gik langs stranden hjem, og ville lige tage en smutvej igennem skoven, det fik os dog ud på en længere omvej – men vi fandt vores bil tilsidst.

Solen er meget skrap på denne tid af året, og det er lykkes mig at blive solskoldet et nyt sted hver dag, på trods af at jeg bruger faktor 50. Min vinterblege dansker krop kan ikke følge med de spanske tempo.

I morgen kører vi til Bocairent og tilbringer et par dage på et air-bnb sted, herefter tager vi videre til Guadalest og så slutter vi i Moraira.

Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *