Når 2 bliver til 3

Når 2 bliver til 3

JuniJuni

Overskriften siger næsten sig selv 🙂 Og hvis ikke, så gør billederne forhåbentlig.

Til Juni udvider vi familien med et lille nyt medlem!

Det kom faktisk som en overraskelse for os, og var ikke planlagt. Men det er simpelthen så stort, og vi kan næsten ikke vente til det bliver sommer, og vi står med den lille ny i vores arme. Terminen er blevet sat til den 14. Juni ved vores første scanning – så der er lige omkring 6 måneder igen.

Jeg må være ærlig at sige, at lige da jeg fandt ud af det, gik der en smule panik i mig – Kristoffer derimod tog det meget roligt. Vi har nu begge vænnet os til tanken, og da vi så barnet til den første scanning, blev det hele mere virkeligt for os, for eftersom at jeg intet har mærket til graviditeten, så var det lidt surrealistisk at tænke på, at der rent faktisk var ved at blive dannet et nyt menneske inde i min mave!

Første trimester er allerede overstået og jeg går ind i uge 15 i morgen. Vægten har sjovt nok ikke ændret sig fra før jeg blev gravid, men min mave er dog begyndt at ændre form. Når jeg står op om morgenen kan man næsten ikke se, at der skulle være noget forandret, men som dagen går, buler den mere og mere ud, og bukserne strammer mere og mere, så det første jeg gør når jeg kommer fra arbejde er at tage løse bukser på. Jeg har faktisk også lige købt mit første par graviditetsbukser.

Det er lidt pudsigt at tænke på, hvor meget mit liv har ændret sig det sidste halve år, jeg føler mig utrolig heldig, og glæder mig til alt som fremtiden bringer! Men jeg er også nervøs og spændt – og en helt masse andre følelser på samme tid! Men det er også ret store forandringer der kommer til at ske i vores liv 🙂

Forbered jer på en smule babyspam på bloggen – der skal blandt andet indrettes børneværelse inden længe, og om en måneds tid skal vi til anden scanning, hvor vi finder ud af barnets køn!

Facebooktwitterpinterestmail

3 thoughts on “Når 2 bliver til 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *